*Nettavisen* Nyheter.

Nå trener du billig

Sjekk høstens nyheter og tilbud på treningsfronten.

05.08.08 08:42

(SIDE2): August er måneden hvor treningssentrene opplever et massivt oppsving i antall medlemmer, og etter ferien vil mange som har ligget i «treningsdvale» over sommeren komme i gang igjen.

Kampanjer
- Vi merker at folk begynner å komme hjem fra ferie, det er imidlertid et par uker vi statistisk sett opplever det største trykket. For å fokusere på sunne valg i hverdagen og for å vise hva vi kan bidra med kommer vi til å være synlig utenfor sentrene der folk ferdes til og fra jobb, sier informasjonsansvarlig Andreas Opshaug Bakke i Sats Norge.

Treningskjeden frister med fri innmelding fra 11. august, samt 50 prosent rabatt på utvalgte treningsklær og så mange avtaler med treningsveileder man ønsker.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Også på Elixia har de merket pågangen allerede.

- Det har vært mange innom for å tegne nytt medlemskap, sier Senterleder på Elixia Sjølyst, Mari Vold. Hun tror det er en personlig trener som skal til for at folk klarer å komme seg ut av sofaen og i gang med trening som varer.

- Vi tror det er lettere for folk å følge opp treningen når de får et skreddersydd opplegg for seg selv. Derfor tilbyr vi to timer gratis trening med personlig trener og fr. innmelding i hele august, sier hun. treningskjeden kjører også en kampanje hvor du får 14 dagers gratis trening hvis du registrerer deg som medlem i løpet av Elixia-dagene, som avholdes den 12 og 13. august over hele landet på alle sentre.

Vil hjelpe
-Når folk kommer hjem fra ferie føler det gjerne at de får en ny start. Da er det viktig for oss å hjelpe folk til å lykkes med treningen blant annet ved at våre treningsveiledere hjelper folk med å finne riktig gruppetreningstime, legger opp et treningsprogram som fungerer for hver enkelt eller gir råd om hvordan man skal få tid til trening i hverdagen. sier Andreas Bakke i Sats. Han lover mange produktnyheter som er verdt å sjekke ut på høstens timeplaner. Både «PilatesBall», «SatsStepPuls» og «SatsSykkelintervall» er nye timer hos kjeden.

Elixia har også noen produktnyheter som «Cykling langtur» som er et tilbud til alle og en kjempefin opplading for dem som skal sykle Birken. «Longandlean» er en stretching og avspenningstime med store innslag av yoga og dans.

TIPS FOR BILLIG TRENING:
Sjekk månedsprisene på sentrene opp mot hverandre - Les saken: Her trener du billigst
Be om prøvetime for å se om du liker timene og senteret du skal trene på.
Sjekk de mindre treningssentrene - Ofte ikke så mange muligheter, men kanskje du ikke trenger det heller?
Tren ute i det fri - Det koster ingenting
Tren via nettet - Det er billig og bra syns vi. Les saken: Vi testet nettreningen
Kjøp deg en treningsvideo, en treningsstrikk og et par vekter du kan ha hjemme - Da har du full tilgang til trening 24-7.


5 tips for å komme i gang:
1. Tren noe du liker godt
2. Ha en treningsavtale med deg selv eller en venn - Respekter avtalen! -
3. Gi deg selv en liten «premie» når du har kommet i gang - For eksempel nye treningssko!
4. Begynn forsiktig og øk heller på etter hvert - Da er det enklere og ikke falle fra etter hvert.
5. Sjekk ut nye treningsformer hos senteret du trener på eller finn ut hvordan du kan trene bedre og oppnå ønsket resultat ved hjelp av en treningsveileder - Nye innfallsvinkler og variert trening kan gi deg ny giv!

LES MER OM HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.