Nå vil alle ha den

Foto: (Getty)

Lady Gagas kjøttkjole er etterspurt i USA.

(SIDE2): Popikonet Lady Gaga skapte debatt da hun kledde seg i en kjole lagd av kjøtt, under årets MTV Music Video Awards. Hun stilte i samme kjole på forsiden av japanske Vogue Men.

Kjolen var lagd av seks stykker kjøtt, som var møysommelig sydd sammen til den oppsiktsvekkende kreasjonen. Det groteske antrekket hadde hun stylet med kjøttsko, kjøttveske, og prikken over i-en, kjøttstykket på toppen av hodet.

Gjorde narr av Lady Gaga
I etterkant har blant andre Bruce Willis gjort narr av Lady Gaga for kjolevalget. Han stilte nemlig opp hos David Letterman i en kjøtt-tupé, og var ikke snau med ordene da han forklarte hvor han hadde hentet inspirasjon fra.

- Det er en kjøtt-tupé inspirert av.... hva heter den gale kvinnen? Lady Gaga! Jeg er stor fan av Gaga, sa Willis overfor Letterman og publikum.

Les hele saken: Her erter han Lady Gaga

Men det heter seg, at den som ler sist ler best, og dette gjelder også i dette tilfellet.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Halloween-kostyme
For selv om popikonet har fått massiv kritikk fra dyrevernere for sitt kjolevalg,er kjøttkjolen nå blitt en av de mest ettersøkte kjolene i USA - som Halloween-kostyme.

Ifølge den engelske avisen Daily Mail vil en slik kjole koste nærmere 12.000 rkoner, om den lages av den magreste delen av kjøttet.

Det estimeres at man trenger omkring 6,8 kilo for å «designe» den spesielle kjolen, og det anbefales at man bruker kjolen i kun tre timer - for da vil den begynne å lukte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag