RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå vil alle ha denne

Sist oppdatert:
Når verdens mektigste mann får nytt armbåndsur, følger andre etter.

(LXUS.no) Helt siden 1950-tallet har den sveitsiske klokkeprodusenten Vulcain gitt bort eksklusive armbåndsur til alle sittende amerikanske presidenter. Nå har også Barack Obama fått sitt ur sendt fra Sveits, i form av en Vulcain Cricket Anniversary Heart-klokke i rustfritt stål, melder Luxist.

HELT RIKTIG: Klokkens delvis synlige urverk er blant årets store klokketrender.

LES OGSÅ:
Tidløse klokkeklassikere du trygt kan investere i
Her er finanskriseklokken
Kle deg som Obama

Klokken er en del av den klassiske Cricket-kolleksjonen, som er kjent for å ha de høyeste, mekaniske klokkealarmene på markedet. Klokken har også et nydelig, delvis synlig urverk - noe som er blant det hotteste på klokkefronten nå . Uret har forøvrig en diameter på 42 millimeter og er vanntett til 50 meter.

En moderne president verdig

Klokken er et flott tilskudd til Obamas garderobe. Presidenten er blitt hyllet for sin klassiske, elegante stil og mange fans har kastet seg over Obamas-trenden. Det nye armbåndsuret er akkurat som presidenten selv - både sporty og elegant. Stilen er klassisk, men med moderne detaljer.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Uret koster drøyt 40.000 kroner og finnes i en rekke varianter, deriblant også i 18 karat gull. Men kommer Obama til å bruke uret?

Som LXUS tidligere har skrevet, har presidenten nemlig klokketro på sitt gamle ur - en TAG Heuer Series 1500 Two-Tone Diver-klokke, som ikke lenger er i produksjon. Obama har brukt uret flittig siden 1991, og om han er villig til bytte det ut gjenstår å se.

Hvilket ur hans kone Michelle foretrekker, kan du se her!

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere