RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå vil alle ha Kate Upton

Foto: Jenna Leigh/Splash News (Jenna Leigh/Splash News)
Sist oppdatert:
Også Kanye West...

(SIDE2:) Det er stor interesse for vakre Kate Upton for tiden. De siste ryktene skal også ha det til at hun og artisten Kanye West dater.

Ifølge The Sun forlot de to en fest sammen i regi av Victoria's Secret sist måned. Upton og West gikk hånd i hånd hjem fra arrangementet i Los Angeles, skriver avisen.

Den angivelige romansen med rapperen er nok en ting i rekken som gir Upton ekstra oppmerksomhet om dagen.

Fronter ny kolleksjon
Upton ble for alvor lagt merke til etter den negative kritikken Victoria's Secret fikk nylig. Undertøysgiganten får kritikk for å bryke syltynne modeller, og det ble mye skriverier da de viste årets sommerkolleksjon. Spesielt Candice Swanepoels tynne bein og magre midje har fått mye omtale. Etter dette er det blitt hevdet at Upton er motsvaret til den negative omtalen. Og hun er blitt brukt for å slå tilbake mot bruken av altfor magre modeller.

18-åringen er ikke bare kjent for å være iført engleundertøyet, men har også vært fotografert i Sports Illustrated. Nå viser den unge modellen sommerkolleksjonen for Jenna Leigh.

4246

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere