(Spillmagasinet): I et intervju med den britiske avisen The Sun forteller Alison Carroll (23) at gamere verden over har fridd til henne etter at hun ble kjent som den offisielle modellen for Lara Croft.

- Jeg har fått rundt syv frierer. De gir meg små lapper. Jeg gjemmer dem i de små lommene på hylsterne mine, sier Carroll til avisen.

Mer fra SPILLMAGASINET:
- Alt om de sexy modellene
- Slik blir hun Lara Croft
- Så bra er spillet

ALT OM:«Tomb Raider: Underworld»

Alison Carroll anbefaler samtidig fansen som gir henne frierlapper å legge ved et bilde slik at hun husker dem senere ...

Spillverdenes mest kjente modell forklarer at hun synes all oppmerksomheten er surrealistisk, men innrømmer at hun elsker den.

- Før jeg går på scenen står fansen og roper «Lara. Lara» og forsøker å klatre opp på scenen. Det er ganske underlig. Så har du de som står i kø i timesvis før jeg har en signering. Det er så kult, sier Carroll.

På besøk i Norge

Alison Carroll har reist verden rundt som Lara Croft og promotert spillet «Tomb Raider: Underworld». I Crofts signaturkostyme har hun vært i Australia, Singapore, Dubai, Sør-Afrika, USA og Skandinavia inkludert Norge.

Det er imidlertid intervjuet med danske Ekstra Bladet vi husker best. Avisen ville ha henne med på en quiz med tre ganske enkle arkeologispørsmål - Lara Crofts spesialfelt, men Carroll nektet å svare i frykt for at Lara Croft skulle fremstå som dum.

Elsker jobben sin

Bortsett fra enkelte pinlige episoder og titimers arbeidsdager etter å ha sittet elleve timer på flyet er Carroll strålende fornøyd med jobben sin og ønsker ikke å gå tilbake til jobben som resepsjonist hun hadde før hun ble Lara Croft.

- Vi får gjort så mange kule ting og stunts. Vi har surfet i Australia, fjellklatret masse og vært på padletur pluss intervjuer og TV-opptredener. Jeg savner ikke den gamle jobben min, jeg foretrekker dette, sier hun.

Venner, tidligere kollegaer og familien er også veldig stolte av henne, skal vi tro Carroll selv.

- Familien min elsker det. de har klipt ut alt som har stått i avisen. Jeg har også hørt fra mange gamle venner jeg ikke hadde sett på en stund som forteller hvor stolte de er.

Alison Carroll er den syvende offisielle modellen for Lara Croft. Nedenfor ser du alle bildene av de sexy modellene fra 1996 og frem til i dag.

1216

På forsiden finner du flere gode saker om spill.