Nå vil vi se farger!

FARGERKT: Kate Bosworth, Blake Lively og Natalia Vodianova.

FARGERKT: Kate Bosworth, Blake Lively og Natalia Vodianova. Foto: Getty Images

Sikre tegn på at sommeren er på vei.

Sterke farger ble vist på mange catwalker for vår 2011 - blant annet hos Marc Jacobs og Michael Kors.

Neon
Og det som vises på catwalken, dukker også opp på den røde løperen. Både på Golden Globes, Screen Actors Guild Awards og på helgens Genesis Awards 2011, hadde kjendiskvinnene valg kjoler i sterke farger.

Si farvel til mørkeblå, grå, og svart. Det er på tide å få farger tilbake i garderoben. Enten du vil mikse forskjellige nyanser av sterke farger, neondetaljer, eller blande farger med det nøytrale - så kan du egentlig gjøre akkurat hva du vil. Jo sterkere farger, jo bedre.

Intense farger, som rosa, korall, turkis og gul, kan være vanskelige å kombinere med tilbehør og assecories, om man ikke vet hvordan man bruker dem riktig.

Flere av designerne har valg å blande de sterke fargene med svart, som «blokker» den sterke fargen.

Mix med svart
Det samme hadde «Sex And The City»-stjernen Kristin Davis gjort da hun viste seg fram på den røde løperen under Genesis Awards på fredag..

I en rosa kjole med svart sløyfe og svarte sko, strålte hun på den røde løperen. Davies er mest kjent som skuespiller, men er også en forkjemper for dyrs rettigheter, spesielt når det gjelder elefanter.

Annual Genesis Awards setter søkelyset på dem som arbeider for dyrs rettigheter, og Kristin var en av vinnerne.

- Jeg er så glad for at jeg fikk prisen. Det gir meg muligheten til å fortsette å snakke om det jeg bryr meg om. Elefanter er fantastiske dyr, og de trenger vår beskyttelse. Det mennesker ikke skjønner, er at de kan hjelpe kun ved å ikke kjøpe elfenbens produkter, sier hun ifølge Popeater.

Tips for bruk av sterke farger:
- Bruk kun et plagg med sterk farge, eventuelt et tilbehør. Dette gjelder spesielt om du har en petit figur, for ikke å risikere å «forsvinne i plagget».
- Bruk en jakke i en sterk farge, sammen med en genser eller en kjole i en nøytral farge.
- Bruk en kjole i sterk farge, og bruk tilbehør i metalliske eller nøytrale farger.

Kjendisene velger sterke farger:

4148

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.