RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå viser hun formene

Foto: Splash (Clint Brewer / Splash News Splas)
Sist oppdatert:
Kelly Brook nok en gang på fotoshoot i bikini.

(SIDE2): Den britiske modellen og skuespilleren Kelly Brook er kjent for sine yppige former.

Se flere bilder av Kelly Books bikinishoot nederst i saken!

Playboy-jente
Brook har også fortid som Playboy-jente, og det er enkelt å skjønne hvorfor.

Foruten har et vakkert ansikt er Brook nemlig svært så formfull, og hun har en fortid som både undertøys- og bikinimodell.

Nå viser skjønnheten at hun fortsatt har det som skal til, og stilte nylig opp for en ny fotoshoot iført svært minimale plagg.

Erstattet av brasiliansk skjønnhet
Brook begynte å jobbe som modell allerede som 16 åring. Det var moren som meldte henne på en skjønnhetskonkurranse, som hun sentrere kom helt til topps i og dermed var karrieren i gang.

Foruten å ha vært med i kampanje for både Foster`s Lager, Piz Buin, Ultimo og Renault har hun også stilt seg selv til disposisjon for undertøysmerket Bravissimo, som spesialiserer seg på å lage undertøy for jenter med ekstra stort frontparti.

I 2010 ble hun for øvrig erstattet av brasilianske Racia Oliveiro i 2010 som Ultimos ansikt utad, men det betyr allikevel ikke at Brook ikke lar seg avbilde nesten uten klær.

Mest sexy-lister
Brook har også vært å se i magasiner som GQ, Loaded og FHM, og i 2005 toppet hun sistnevnte magasins liste over mest sexy kvinner.

Nå vil vi snart får se Brook i en bikinikampanje, og av bildene fra fotoshooten å dømme vil det blir en svært så sexy kampanje den 31-årige skjønnheten er med i.

De sexy bildene ble for øvrig foreviget i Miami, og foruten å stille opp i bikini ser vi Brook posere i en gjennomsiktig leopardkjole.

SE BILDENE HER:

4057

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere