Nå vises Oslo fram for millioner på Snapchat

VISER FRAM OSLO: Brukere av bilde- og videodelingstjenesten Snapchat bidrar til at potensielt flere millioner brukere kan se livebilder fra Oslo. Foto: Snapchat

VISER FRAM OSLO: Brukere av bilde- og videodelingstjenesten Snapchat bidrar til at potensielt flere millioner brukere kan se livebilder fra Oslo. Foto: Snapchat

Snapper fra hovedstaden synlig for hele verden.

18.04.15 15:56

Bilde- og videodelingstjenesten Snapchat fornyer seg stadig. Det siste er at alle videoer som lastes opp til My Story - offentlig for alle dine følgere - i hovedstaden nå også kan vises i det Snapchat kaller Our Story.

Kan ses av titalls millioner
For at Snapchat skal vite at snappen din skal inn i Oslo-storyen må du ha gitt dem tillatelse til å se posisjonen din, altså hvor du befinner deg.

Mange Oslo-folk har allerede fått sine videoer publisert og Snapchat kan skimte med en lang rekke klipp fra byen. Det betyr at tjenestens flere titalls millioner brukere alle har mulighet til å se livebilder fra Oslo døgnet rundt.

Les også: Sjokktall for Snapchat på Coachella

Saken fortsetter under montasjen

Klikk på bildet for å forstørre.

Dette er litt av utvalget som vises fram på Snapchats «Our Story» Foto: (Snapchat)40 millioner så musikkfestival
Under den amerikanske musikkfestivalen Coachella tidligere denne måneden fulgte hele 40 millioner mennesker den tilsvarende storyen på Snapchat.

- Hvis du ikke har mulighet til å dra på et event, kan det å se på Our Stories få deg til å føle at du er der likevel, skriver Snapchat på sine sider.

Slik poster du snapper i Our Story på Snapchat:

1. Du må ha gitt Snapchat tillatelse til å se hvor du befinner deg.

2. Du må befinne deg i et område hvor det finnes en Our Story, for eksempel på en festival, i en by osv.

3. Når du laster opp en video til My Story, må du huke av for Our Storyen du ønsker at videoen skal med på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.