RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Siv Storløkken (Hadeland.net)

Naboer: - Situasjonen er guffen

Sist oppdatert:
- Vi opplever de som bor i huset som rolige folk.

Flere av naboene til huset der en ung kvinne ble funnet død er opprørte.

- Situasjonen er guffen, sier Yvonne E. Hornberg og Lisbeth Engevold. De er begge naboer til huset hvor den unge kvinnen ble funnet død onsdag.

Hadeland har snakket med flere naboer som uttrykker tilsvarende.

Tips? Kontakt Vaktsjef@Nettavisen.no

Skummelt og utrivelig
- Det er både skummelt og utrivelig at noe slikt skjer uten at man hører noe før politiet kommer, sa en av de nærmeste naboene til huset, som var hjemme da politiet ankom stedet.

- Vi opplever de som bor i huset som rolige folk, og det har aldri vært noe tull eller bråk der, sier en annen nabo til Hadeland.

- Ingen av naboene som jeg har snakket med har sett eller hørt noe spesielt i forkant av politiutrykningen, forteller Hadelands journalist på stedet, Bjørn Bjørkli.

Les også: - Ung kvinne funnet død på Grua

Mistenkelig dødsfall
Politiet har vært innom en del av naboene i området. Klokka 16.45 ba politiet om tips angående det de omtaler som et mistenkelig dødsfall. Tips kan ringes inn til 61151579

- Hvis publikum har observert noe mistenkelig eller utenom det vanlige på Grua eller området rundt onsdag formiddag eller ettermiddag, ber vi om at de tar kontakt heter det i pressemeldingen fra politiet som ble sendt ut klokka 17.

Ifølge VG skal det være folkeregisteret en familie på seks personer som bor på adressen. Flere av dem er mindreårige barn. Familien skal ha flyttet inn sommeren 2012.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere