RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naboer får krisehjelp etter trippeldrap

Sist oppdatert:
De delte hus med de drepte - nå får de hjelp til å takle den grufulle hendelsen.

(iOslo.no) De tre andre familiene på korttidshjemmet i Bjerkealleen 24 på Storo i Oslo, skal nå få krisehjelp etter drapet på de små barna og deres mor, melder nyhetsbyrået NTB.

I tillegg får naboene nå muligheten til å ringe en krisetelefon som er opprettet etter den rystende hendelsen, melder VG Nett .

- Vi har fått flere henvendelser fra lokalmiljøet etter den brutale hendelsen. Derfor stiller vi mobiltelefonene tilgjengelig for alle som skulle ha behov for det, sier bydelsdirektør Mona Taasen i Nordre Aker til VG Nett.

Vil avhøre ham i dag

Politiet ønsker å avhøre irakeren (44) som er siktet for trippeldrapet i dag. Mannen drepte de som trolig er hans kone og deres to små barn på ett og fem år. Han ble pågrepet utenfor huset der drapene skjedde, tilgriset med blod . Kvinnen var fortsatt i live da politiet kom til stedet, men døde i ambulansen på vei til sykehuset.

Advokat Karen Forbrigd, som vil bistå advokat Solveig Høgtun som forsvarer for den siktede 44-åringen, bekrefter overfor iOslo.no at politiet ønsker å avhøre den siktede fredag.

- Politiet håper å avhøre ham i dag, men det vil bli nærmere avklart senere, sier Forbrigd.

Mange vitner

12 personer var inne i huset da drapene skjedde, og 44-åringen sto sammen med et vitne da han ble pågrepet.

Forbrigd er fortsatt usikker på om hun selv vil være med på avhørene, fordi hun ikke har fått snakket med sin klient ennå.

Stikkvåpen beslaglagt
- Om jeg skal være med på avhørene eller ikke må jeg konferere med vedkommende om, sier hun.

Utover dette ønsker hun ikke å si noe om tidspunkter for avhørene.

Politiet vet foreløpig ikke hva som var motivet bak drapet. Ingen av vitnene skal ha sett hva som skjedde på stedet, men flere skal ha hørt skrik og rop om hjelp.

Leder for volds- og sedelighetsavsnittet Hanne Kristine Rohde i Oslo politidistrikt fortalte på en pressekonferanse torsdag kveld at politiet har tatt beslag i et stikkvåpen på stedet, som trolig er drapsvåpenet.

Les flere nyheter fra iOslo.no .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere