RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nabooppgjør på Jordal

Sist oppdatert:
Vålerenga tar i mot Lørenskog, som støvsugde VIF for spillere før sesongen.

Før sesongen støvsugde Lørenskog Vålerenga for spillere. På Jordal holder vi allikevel motet oppe, og vi har fått en bra start på sesongen. Trener Knut Jørgen Stubdal tok med seg brødrene Spets, Anders Fredriksen, Tommy Lund, Nicolai Bryhnisveen og Jonas Olsson ut fra Jordal og inn i Lørenskog Ishall. Torsdag kommer alle sammen tilbake til Jordal, og det er duket for sesongens første nabooppgjør.

15 spillere

Lørenskog har faktisk hentet 15 spillere fra Vålerenga på de siste to årene, ja faktisk har man prøvd å lokke til seg direktør Kjær også, noe de ikke klarte. Årsaken er naturligvis at de vil prøve å kopiere vår suksessoppskrift. De er desperate etter suksess, og nå er det på tide å vise dem at vi fint klarer oss uten folk som ikke vil bli værende i klubben vår.

De nevnte spillernes exit har gjort plass for våre stortalenter, og vi har importspillere som så langt ser ut til å bli svært toneangivende i årets GET-liga. Vi kan love at spillergruppa gleder seg vanvittig til denne kampen, og alle kommer til å gjøre alt for å stoppe Lørenskogs tilårskomne stjernegalleri. Gjennom kampene i European Trophy fikk Vålerenga terpet et svært solid system defensivt på banen, noe som bekreftes med kun 2 innslupne mål på de første fem kampene i serien. Det er med andre ord ingenting som tilsier at de tidligere Vålerengaspillerne som nå gjester Jordal skal komme lett til sjansene til å sette pucken bak Patrick DesRochers.

Har slitt

Lørenskog var før sesongen forhåndfavoritt hos de fleste ekspertene, og har innledet sesongen med hjemmetap for Lillehammer og bortetap for Stavanger.

Det har tradisjonelt aldri vært veldig ondt blod mellom Vålerenga og Lørenskog. Dette av den enkle grunn at Lørenskog aldri har vært seriøse utfordrere i serien. Dette er selvsagt endret nå i løpet av de siste to årene, og vi husker alle hvilken velkomst Kenneth Larsen fikk i sin første kamp på Jordal etter overgangen til Lørenskog.

Folkens; det er på tide å vise hvorfor det ikke lønner seg å vende Vålerenga ryggen! Våre tapre menn trenger all den støtten de kan få, og det skal gjøre vondt å komme tilbake til Jordal.

Vi gleder oss, bestiller ekstra ambulanse og håper nettopp du tar turen til Jordal.

Vålerenga – Lørenskog
Jordal Amfi, torsdag 7. oktober kl. 18:30

Billetter

Billetter til samtlige kamper er tilgjengelige på internett: Kjøp billetter her

Du kan også kjøpe billetter hos Narvesen / 7-Eleven.

Billettboden på Jordal Amfi vil som vanlig åpne 1 timer før kampstart.

Se serieoppsett her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere