Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nådeløs huseier

Foto: TV 2
Amy har kjøpt barndomshjemmet og fått sin mor, Maxine, som leieboer! Et slikt samboerskap blir ikke problemfritt.

Amy har sikret at barndomshjemmet blir i familien Gray ved å kjøpe huset fra sin mor Maxine. Men det er ikke lett for verken Amy eller Maxine å omstille seg.

Jakten på rosebusken
Amy har overtatt ansvaret for å lage familiemiddagene som Maxine i alle år har vært kokk for. Hun styrer med fast hånd både meny og hvordan man skal oppføre seg med bordet, og både fetter Kyle og Peter er sjokkert.

Maxine blir opprørt når hun oppdager at hennes dyrebare rosebusk er forsvunnet fra hagen. Amy innrømmer at hun har store planer med hagen og at hun har kastet rosebuskene i bosset.

Maxine blir rasende, rosebusken var antikk og har gått i generasjoner i familien Gray. Amy bestemmer seg for å spore opp hvor rosebusken har tatt veien - og hun prøver til og med å involve politiet i saken.

Vond rettssak
I rettssalen har Amy en spesiell sak. En bestemor ønsker full foreldrerett over sitt barnebarn, Danny, etter at hennes datter og Dannys mor, omkom i terrorangrepet 11. september i New York.

Grunnen til rettssaken er at Dannys far vil flytte tilbake til Manhatten med ham, og fortsette hverdagen der, noe bestemor er sterkt uenig i. Hun mener Danny vil få problemer med å leve så nært åstedet der hans mor omkom, og hun klandrer også Dannys far for å ikke å ha reddet Dannys mor i terrorangrepet.

Samtidig har Amys assistent, Bruce, sin datter Rebecca vært med sin tante i kirken - en kirke Bruce ikke er begeistret for overhode.

På TV 2 tirsdag 10. februar 2004 kl. 21.50.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!