RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NAF: Slik finner du ferieperlene

Sist oppdatert:
Få hjelp til å finne sommerens reisemål.

Mange mener planleggingen er halve ferien. Sitte i sofaen med kart og reisebøker, drømme seg bort. Se for seg saftiggrønne lier på Vestlandet eller Lofotens vakre fjell. Bare fantasien setter grenser, men av og til trenger fantasien litt hjelp. Her kan NAF Veibok være til nytte. NAF-medlemmer får boken, og den er stappfull av informasjon, kart og detaljerte opplysninger.

Tenk deg for eksempel at du skal kjøre Oslo–Kristiansand. Da vet du sannsynligvis at raskeste vei er E18, men vet du om alle severdighetene du kan få med deg underveis? Vet du om de koselige avstikkerne? Du er kanskje usikker på hvor du skal kjøre for å få med deg godbitene Norge kan by på?

Når man lurer på noe
NAF Veibok har svarene. På vei til Kristiansand kan du for eksempel svinge av E18 og kjøre innom Tvedestrand, som også kaller seg Bokbyen ved Skagerrak. Så kan du følge kystens riksvei fra Tvedestrand og til Arendal, der du nyter folkelivet i Pollen. Det handler om avveksling fra hovedveienes stress og mas. Kanskje blir det også tid til et bad underveis?

NAF veibok er med andre ord gull verd, ikke bare før turen, men også underveis. Ofte lurer man jo på ting. Hvor lå apoteket i Grimstad der Ibsen jobbet før han ble berømt? Hvorfor heter Grimstad egentlig Grimstad, og hvor kan jeg finne overnatting? Har du veiboken med, kan du få svar på slike spørsmål.

Turforslag
Melder du deg inn i NAF i sommer, får du også «NAF Reisegleder Skandinavia», med 15 turforslag i Norge, Sverige og Danmark. Kombinerer du denne boken, NAF Veibok, og ruteplanleggeren på naf.no, har du et usedvanlig godt utgangspunkt for å få en fin ferie.

Legger du deg i tillegg på minne at NAF-medlemmer får rabatt både på overnattinger, severdigheter, spisesteder, ferjer og cruise, kan det hende du sparer noen kroner også. Og det er vel ikke det verste som kan skje?

Se også:

Alle NAFs reisefordeler

NAFs online hotellguide (oversikt over hoteller med rabatter for medlemmer)

NAF Veibok

NAFs turforslag i Norge

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere