RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nagell-Erichsen fryktet pressen

Sist oppdatert:
Innside-tiltalte Einar Chr. Nagell-Erichsen holdt tett om aksjekjøpene i Finansbanken av frykt for medieomtalen, sa hans forsvarer under rettssaken i går
Nagell-Erichsens opplyste ikke om kjøpene da han var inne til avhør hos Kredittilsynet, vinteren 1999, etter at han like før jul 1998 kjøpte aksjer i Finansbanken.

Han holdt tett av frykt for måten saken ville bli fremstilt i media, sa forsvarer Bjørn Gabriel Reed under rettssaken mot Nagell-Erichsen i går, melder Dagens Næringsliv.

– Det at han ikke opplyste om denne handelen er en feil han må vedstå seg, men det gjør den ikke til ulovlig innsidehandel, sa
Reed.

Kjøpet skjedde dagen før Storebrand bestemte seg for å by på Finansbanken, og etter at Nagell-Erichsen var blitt kontaktet av Jan Petter Collier, som sa at noe vill kunne skje i Finansbanken før jul.

Nagell-Erichsens forsvarer mener det lenge hadde vært kjent at noe kunne skje, og at opplysningene fra Collier ikke var presis innsideinformasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere