RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naken Fox i Kimmel-sketsj

STIRREKONKURRANSE: Moroklumpen Jimmy Kimmel er kjent for å få kjendiser til å gjøre de flauste ting i sketsjene sine. Her har han Matthew Fox naken i dusjen.
STIRREKONKURRANSE: Moroklumpen Jimmy Kimmel er kjent for å få kjendiser til å gjøre de flauste ting i sketsjene sine. Her har han Matthew Fox naken i dusjen. (Splash)
Matthew Fox taper stirrekonkurranse mot moromann i YouTube-sensasjon.

(SIDE2): Matthew Fox, kjent som den kjekke legen Jack Shepard i TV-serien «Lost», strippet naken og gjorde en dusjscene med komikeren og talkshowverten Jimmy Kimmel i en sketsj på «Jimmy Kimmel Live!».

Vakreste mann
I sketsjen krangler de to over hvem som er «gorgeous man» (vakker mann) i en kaffebar. De to står og venter på bestilt kaffe, og begge griper etter en kopp som det er skrevet «gorgeous man» på.

Det hele fører til en intens og langvarig stirrekonkurranse, som ikke engang slutter når de to står i dusjen og Fox mister såpestykket i gulvet.

Les: Jimmy Kimmel som Nadya Suleman

Kimmel flirer og stirrer intenst, men Lost-stjernen har en ekstra såpe bundet fast rundt håndleddet.

Stirringen ender til slutt med at Matt Fox faller ned i en kum i veien.

SE SKETSJEN HER!

Jimmy Kimmel er en morsom kar, og flere husker sikkert den mest kjente sketsjekranglingen hans i februar i fjor, hvor han og hans daværende kjæreste Sarah Silverman hadde en offentlig og morsom «krangel» som involverte flere A-kjendiser.

Matt Damon og Ben Affleck
Først kom Sarah på kjærestens talkshow i januar og viste en musikkvideo kalt «I'm fucking Matt Damon», hvor hun og Damon synger en duett om hvordan de har en affære bak Kimmels rygg.

Silverman vant en Emmy for kreativiteten bak låtskrivingen og sketsjen.

Måneden etter kommer Kimmel sterk tilbake med hevnen: en stjernespekket musikkvideo med navn «I'm fucking Ben Affleck». med blant annet Brad Pitt, Robin Williams, Cameron Diaz, Josh Groban, Harrison Ford, Joel og Benji Madden. Begge videoene ble selvsagt store YouTube-sensasjoner.

Les: - Nå er det helt over

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere