RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naken mann klatret inn i fly under take off

Da han ikke fikk billett til flyet, ble mannen så rasende at han kledde av seg og klatret inn i hjulbrønnen på flyet, som allerede var i fart.

Den 31 år gamle kanadieren ville kjøpe en enveis-billett på Qantas Airways rute fra Los Angeles til Australia, men ble nektet fordi kredittkortet hans var ugyldig.

Han ble da så sint at han litt senere klatret over et høyt piggtrådgjerde. Vel inne på flyplassområdet kledde han seg naken og la på sprang mot flyet, som allerede rullet ut mot take off. 31-åringen ble oppdaget av en ansatt da han krøp inn i flyets hjulbrønn.

- Dette var en ekstremt farlig ting å gjøre. Hvis han hadde fortsatt å klamre seg fast når flyet tok av i 320 kilometer i timen, kunne han ramlet ut og blitt sugd inn i den ene motoren, sier en talsmann for Los Angeles International Airport til nettstedet Stuff.

- Hadde han overlevd det og oppholdt seg inne i hjulbrønnen når landingshjulene ble slått opp, kunne han blitt knust. Og hvis han overlevde også det, ville han høyst sannsynlig frosset i hjel på den 15 og en halv time lange turen i 9150 meters høyde, fortsetter den rystede talsmannen.

Pilotene stoppet flyet da de fikk vite om blindpassasjeren, og 31-åringen ble tvunget ut igjen. Han ble arestert av politiet, som senere fant ut at han lider av en manisk-depressiv lidelse, og at han var etterlyst av politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere