RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naken P3-Else hoppet i det

Sist oppdatert:
- Bare innerst i min villeste fantasi hadde jeg forestilt meg å stå naken foran mange menn i en kjeller, ler P3s Else Kåss Furuseth.

(SIDE2:) Det er i radioprogrammet «Ken eller Torkil» på P3 programlederne Torkil Risan og Else Kåss Furuseth har utkjempet en musikalsk duell hver onsdag denne våren.

Else tapte 9-10 - fredag måtte hun gjennomføre straffen, som bestod av å posere naken og legge ut nakenbildet på internett.

Bakgrunn: Må posere naken på nett

- Jeg fikk veldig masse oppmerksomhet og det er jo nydelig, men det var veldig spesielt å stå naken i en kjeller foran mange menn, sier Else Kåss Furuseth til Side2 etter at seansen var unnagjort i et verksted utenfor Trondheim sentrum fredag.

Fikk kaffe og brus
- Aldri i min villeste fantasi kunne jeg forestilt meg noe sånt. Eller, jo, kanskje i min villeste fantasi, ler hun.

Og legger til at hun hadde gruet seg litt til å gjennomføre straffen.

- Jeg drakk fire kopper kaffe i dag morges. Jeg er en sånn person som gjerne dusjer med badedrakt, så du kan selv tenke deg hvordan det var.

Else ble fotografert mens radioprogrammet gikk direkte på luften, mens hennes mannlige kolleger bivånet det hele. Fotograf var Lasse Berre.

- Han var veldig hyggelig og jeg fikk masse kaffe og brus og sånn, men det er jo det at bildet skal ut på internett som er straffen. Det kommer til å ligge der for alltid, sier hun og uttrykker bekymring for sin jobbfremtid.

Ingen øvelse
- Det blir nok radiojobbing på meg resten av livet, sukker hun.

- Dine mannlige kolleger kommenterte på lufta at det så ut som om du hadde gjort dette før. Har du det?

- De sa det ja? Nei. Jeg har ikke det. En venninne mente jeg burde knipse noen bilder på privaten før jeg gjorde det, men det var så varmt i går at jeg ikke orket, ler hun.

- Hva sier foreldrene dine til dette da?

- De stoler på meg, men skjønte ikke helt hvorfor jeg skulle være naken på internett når det var på radioen. Men jeg får nok komme hjem til jul, sier Else, som lover hevn.

- Nå skal jeg knuse Ken og Torkil, men jeg skal tenke ut en skikkelig hevn. Det kommer ikke til å bli mer nakenhet og hud. Det er vi ferdig med nå, sier hun.

Ken Wasenius-Nilsen og Torkil Risan er på lufta alle hverdager på P3.

Besøk nettsidene til programmet her. Selve nakenbildet blir lagt ut her i løpet av fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere