RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naken på Burger Kings kjøkken

Sist oppdatert:
Helseinspektørene fikk nesten sjokk da de så denne mannen bade i vasken på kjøkkenet hos Burger King.

(SIDE2): Mannen du ser på bildet over fikk umiddelbart sparken da videoen av han som badet i vasken på restauranten der han jobbet ble publisert på nettet, melder Splash News.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Feiret bursdagen
Klippet ble først publisert på MySpace og her kommer det også tydelig frem at den badende mannen ikke er alene når han bader i vasken.

Han ler og koser seg sammen med flere andre ansatte ved restauranten, og anledningen er bursdagen hans. Nå har helsemyndighetene og eierne av restauranten tatt enda en oppvask, noe som resulterte i at både mannen på videoen og flere av hans kollegaer mistet jobben.

- Min første tanke var: Å, Gud, sier Mark McDonnell hos de lokale helsemyndighetene til de lokale TV-nyhetene.

Måtte kaste utstyret
På videoen kan man også se den badende mannen som nå har blitt kjendis på nettet, spyle seg med en slange som normalt brukes til å vaske tallerkener og annet kjøkkenutstyr. Noe som nok i enda større grad bidrar til at Burger King vil slite med å overbevise sine kunder om å komme tilbake til denne restauranten.

I tillegg til å si opp flere ansatte har restauranten kastet mye utstyr og sterilisert oppvaskkummen to ganger, melder Splash News.

Videoen av det morsomme, men likevel kvalmende stuntet, kan du se her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere