*Nettavisen* Nyheter.

Naken på date

Charter-Svein får småpanikk når en av datene selger badebuksa hans til høystbydende.

23.09.08 19:52

(SIDE2:) Jentene til Charter-Svein beviser at de heller ikke går av veien for en practical joke, slik du får se i kveldens episode.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mens Svein Østvik svømmer naken rundt i havet selger Tone Lyngmo badeshortsen hans til høystbydende på stranda. En ung nordmann vinner budrunden med skarve tre euro, mens Svein ser forferdet på fra sitt trygge skjulested ute i bølgene.

Mister nøklene
Det blir ikke bedre av at han etter hvert må kjøpe badeshortsen sin tilbake, kun iført et lite håndkle og en dametruse, og han finner ut at nøklene til hotellrommet har falt ut av lommen hans en eller annen plass på stranda.

Se video her
(saken fortsetter nedenfor)

HTML EMBED
video_embed(11064);

I en vri i årets «Charterfeber» skal både Hilde og Svein jakte på kjærligheten. De skal på blinddate med tre kandidater hver, og da Side2 møtte Svein under «Charterfeber»-lanseringen forteller han at det var hardt.

- Det var psykologisk vanskeligere enn jeg hadde trodd. Tre damer, alle konkurransemennesker, er rimelig vanskelig å holde styr på. Jeg synes det er mye utfordring med bare en dame, så da kan du tenke deg, lo han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.