RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naken Rihanna spredd

Foto: Universal Music
Sist oppdatert:
Ekte eller bløff?

(SIDE2): To døgn etter at nakenbilder av sangeren Cassie (21) dukket opp på nettet, er det spredd bilder som hevdes å være av en naken Rihanna (21).

Uten ansikt
Nakenbildene, som blant annet viser et bryst med piercing, viser ikke noe ansikt, men fotografiene er akkompagnert av et bilde som ser ut som Rihanna som fotograferer seg selv (med klær på) med sin Blackberry-telefon, mens det står «I love you, Robyn. Miss you» på speilet.

Rihannas navn er Robyn Rihanna Fenty.

Står eksen bak?
Flere nettsteder og blogger antar at hennes gamlekjæreste Chris Brown (20) står bak lekkasjen, skriver 730.no, selv om et annet bilde ser ut til å være av Brown med en rosa jenteunderbukse på hodet.

Døm selv: ER DISSE NAKENBILDENE AV RIHANNA?

I mars mente amerikanske ukeblader at Brown, som fortsatt er anklaget for å ha banket Rihanna, har flere videoopptak hvor han og eksen har sex, og at hun er nervøs for at noen av disse skal lekkes.

Ifølge bladet Stars anonyme kilde, skal Rihanna være redd for at rettsaken kan bli påvirket av bilder eller filmene, og er angivelig bekymret for at Brown eller hans representanter vil legge press på henne.

Et bilde av en skadet Rihanna ble publisert i kjølvannet av parets voldsepisode, angivelig lekket fra Los Angeles-politiet, noe Browns advokat ifølge TMZ mener svekker politets troverdighet i saken.

TMZ skriver også at Barbados-stjernens plateselskap har bedt minst ett nettsted fjerne de angivelige Rihanna-nakenbildene, uten at de bekrefter eller avkrefter at kroppen på de hodeløse fotografiene tilhører deres artist.

Cassie-«skandalen»: – Ikke lat som dere ikke har sett en pupp før!

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere