RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
"Naken-Lene" på trappen utenfor Bergen Sentrum Politistasjon.
"Naken-Lene" på trappen utenfor Bergen Sentrum Politistasjon. Foto: www.lenes.org

Naken utenfor politi-stasjonen

Sist oppdatert:
Super-eksibisjonisten "Naken-Lene" har gjort det igjen! 25-åringen som poserer naken hvor det skulle være, har tatt nye nakenbilder, foran Bergen politistasjon.

Naken-stuntet falt ikke i smak hos politibetjentene som sporenstreks arresterte "Naken-Lene".

Bare sekunder etter at dette bildet ble tatt, kjente hun to hender på skuldrene og en som spurte hva hun gjorde på. En sivil betjent halte den nakne damen inn til avhør.

- Der møtte jeg en illsint politijurist som viftet med pekefingeren. Han var rasende, for å si det mildt. Han spurte om jeg kjente til blotterparagrafen. Jeg sa at såvidt jeg visste var det lov å gå naken så lenge det ikke var egnet til å støte noen, forteller Naken-Lene til Bergensavisen.

Lene ble skuflet ut på gaten igjen - med klær, uten bot, men med en kraftig irettesettelse. Hun fikk beskjed om å ikke gjenta stuntene sine foran politistasjonen.

Bildet ble tatt til adventskalenderen eksibisjonisten har på nettsiden sin. 25-åringen er kjent for å sperre opp øynene til forbipasserende mens hun poserer naken på offentlige steder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere