RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Stella Pictures)

Nakenskandale for Twilight-stjerne

Sist oppdatert:
Nok en gang har private nakenbilder lekket på nettet.

(BIIPMAG): Kjendistilværelsen kan være en ordentlig berg- og dalbane: Den ene dagen vinner du en rekke «Teen Choice Awards»-priser, mens neste dag lekker det ut private nakenbilder til skue for hele verden. Akkurat det har skjedd med Twilight-stjernen Ashley Greene.

Lekket på nett
Nakenbilder av Ashley sirkulerer nå på nettet ifølge popcrunch. På bildene står den vakre brunetten helt naken og viser seg frem for kameraet. Hvis Twilight-stjernen trodde at de frekke bildene ikke skulle komme på avveie så tok hun feil.

LES OGSÅ: «Twilight» ble prisvinneren

Lettkledde kjendiser
22-åringen er den siste kjendisen i rekken som blir trukket inn i en nakenskandale: Forrige uke ble Vanessa Hudgens svært flau da en rekke vågale bilder lekket på nettet. Dette er andre gang «High School Musical»-stjernens lettkledde bilder kommer ut i offentligheten.

I tillegg har også «Rehab»-sangerinnen Rihanna opplevd en lignende episode.

Ashley og andre kjendiser må nok innse at nakenbilder av dem selv alltid finner veien til nettet, uansett hvor private de tror bildene er.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere