Nakne babes med våpen

Det er menn som spiller dataspill (med unntak av en del kvinnelige «Sims»-entusiaster da) - og her ser du hvorfor. Se de heftige bildene her.

02.02.04 13:28

Spillhistorien byr på noen få, men hardtslående kvinner. Lara Croft i Tomb Raider er en, Xena er en annen, og, eh, Britney Spears en tredje..?

Lara Croft fikk i alle fall en enorm mannlig tilhengerskare og det tok ikke mange tankesprang før spillselskaper rundt om i verden luktet feite kroner i kassa. Dette ville menn ha mer av - at kjæresten så rødt fikk heller være.

Her ser du hvorfor menn spiller dataspill.

Siden har ikke bare de sterke kvinnene, men også de søte, uskyldige og bent frem deilige jentene fått sin plass i flere spill - i alle fall når spillet skal selges og illustrasjonene lages.

«Giants» (bildet) fra Digital Mayhem er et slikt spill. Det så dagens lys i 2001, men da var denne jenta ikledd bikini - for å tekke amerikanske moralister. Spillet handler selvsagt ikke om bikiniberter, men det skader ikke å tegne inn noe likevel.

Bikinidamer er imidlertid det du får i spillet «Dead or Alive - Xtreme Beach Volleyball» fra Tecmo og Microsoft. Nærmere spillporno som lar seg spille en søndag formiddag er det vanskelig å komme.

Her ser du hvorfor menn spiller dataspill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag