RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nalbant får 16 mill. ved Sense-salg(Ny4)

Sist oppdatert:
Reitan har oppjustert tilbudet til Sense-aksjonærene. Alt tyder på at Reitan-konsulenten, og tidligere Sense-sjef Nadir Nalbant, er "back in business". Nalbant får 16 millioner hvis budet godtas
Ny: Kommentarer fra Nalbant

Aksjene i mobilselskapet Sense ble suspendert fra handel på Oslo Børs mandag morgen. iMarkedet skrev at det trolig var Norsk Vekst som ville selge aksjene sine i selskapet. Dette stemte.

Sense-sjef Bjør-Erik Reinseth ønsket ikke å kommentere opplysningen overfor iMarkedet, men senere på dagen sendte Sense ut en melding hvor salget av Sense-aksjene ble bekreftet.

Bekrefter salg

Ved halv ett-tiden ble det klart at Norsk Vekst har solgt sine aksjer i Sense. Investeringsselskapet har 5.021.448 aksjer i Sense, noe som tilsvarer 6,44 prosent av aksjene. Også Elkjøp, som 17,8 prosent av aksjene i Sense, har godtatt salget av aksjene.

I tillegg har styremedlem Even Matre Ellingsen, 30.000 aksjer, og
adm. direktør Bjørn-Erik Reinseth, 30.000 aksjer, besluttet å akseptere tilbudet.

Styret skriver i en melding at de anbefaler aksjonærene å godta budet.

Det er Reitangruppen som tar over aksjene. Reitan & Co har oppjustert sitt tilbud fra 3,50 kroner til 3,99 kroner pr. aksje. Samtidig flagger Reitangruppen at de har 64,77 prosent av aksjene i selskapet.

Nalbant ser på sammenslåing

Alt ligger an til at den tidligere Sense-sjef Nadir Nalbant er på vei tilbake som sjef i selskapet. I dag leder han Reitangruppens mobilsatsing Hello.

Nalbant har tidligere også jobbet i Telia-eide NetCom.

- Det er naturlig å vurdere en sammenslåing av disse virksomhetene, sier Nalbant til iMarkedet, som likevel påpeker at Hello holder fokus på sin egen virksomhet nå.

Nalbant har 4 millioner aksjer i Sense. Dermed får han ut 16 millioner kroner hvis salget av Sense til Reitan går igjennom.

Norsk Vekst må selge

Salget av Sense-aksjen var det tredje som ble meldt av det hardt rammede investeringsselskapet Norsk Vekst mandag.

På mandag flagget Norsk Vekst salg av aksjer i både Synnøve Finden og el-programvareselskapet Powel.

Norsk Veksts Jarle Gundersen var ikke tilgjengelig for kommentar mandag ved lunsjtider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere