Naomi blir «Ugly»

Foto: (Scanpix)

Supermodellen skal gjeste «Ugly Betty», mens en av hovedrolleinnehaverne slutter.

25.04.08 12:53

(SIDE2): Naomi Campbell (37) skal gjeste den populære tv-serien i siste episode av andre sesong.

Naomi følger i stillettsporene til Victoria Beckham (33) som tidligere har gjestet «Ugly Betty». Supermodellen skal selvsagt også spille seg selv.

Hissig
Naomi er kjent for sitt temperament, og det vel ikke helt utvilsomt at skuespillerne i serien kanskje frykter den 1 meter og 77 centimeter høye modellen. Og det gjør de i så fall med rette - forrige måned ble Naomi arrestert på Heathrow flyplass i London etter at hun spyttet på en politimann...

Det er allerede kommet forespørsler angående gjesterollen, og en er fra resepsjonisten Amanda som spille av Becki Newton (29).

- Jeg har sagt at jeg ikke vil stå ved siden av henne, fordi rollefiguren Amanda ikke ville like å bli sett ved siden av en så høy og pen person, sier Becki ifølge nettstedet metro.co.uk.

Slutter
Rebecca Romjin (35) som spiller Alexis Meade, altså broren til Daniel Meade, slutter nå som fast hovedrolleinnehaver etter at sesong to avsluttes i USA. Den tredje sesongen er bekreftet av ABC som står bak produksjonen sammen med produsent og filmstjerne Salma Hayek (41), men Rebeccca vil ikke være med på laget lenger, skriver The New York Post.

Hun skal visstnok ha kranglet med de nye manusforfatterne som ble rekruttert til å skrive da Writer's Guild of America-streiken startet før jul i fjor.

- De har gjort så enormt store endringer, særlig med manusforfatterne under streiken. Jeg skal gjesterolle innimellom i sesong tre, men med alle endringene så tror jeg nok ikke de klarer å ta vare på min rollefigur på den måten de har gjort tidligere. Det er på tide at jeg gir meg og finner på noe annet, sier Rebecca.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.