RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naomi i bikiniland

Sist oppdatert:
For et halvt år siden skapte Naomi Campbell overskrifter da hun spradet rundt med puppen bar i Rio. Onsdag var hun tilbake. Se bilder.

(SIDE2): Under moteuken i Rio i januar ble en puppeglipp og et tungekyss med designeren Tito Bessa det Naomi fikk mest oppmerksomhet for.

Hun var for øvrig ikke den eneste som slo til med tungekyss på catwalken den gang. Les mer om det ved å følge lenken under.

Torsdag var Naomi Campbell tilbake på catwalken i Rio for å vise frem neste års vår- og sommermote under Fashion Rio Show.

Akkurat som i januar gikk hun modell for TNG, og til tross for dype utringninger og mye bar hud klarte hun tilsynelatende å holde sine fordeler innenfor kjolen.

Du ser bildene av Naomi i bildegalleriet under.

TNG var altså sikret oppmerksomhet ettersom Naomi var en av deres modeller.

En annen visning som sikret seg oppmerksomhet var bikiniene og badedraktene fra Salinas.

Disse ble vist frem på en svært eksotisk catwalk. Neste års bikinimodeller fra Salinas finner du i bildegalleriet under.

Årets bikinimote
Med vårlyset kommer drømmen om sol og salte strender. Nå begynner bikini- og badetøyet å strømme til butikkene. Dersom du lurer på hva som er årets heteste bikinimote, følger du lenken under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere