RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Når Bon Jovi lager parodi på seg selv

Bon Jovi har fått en glimrende ide, nemlig å lage nye versjoner av sine største hits og gi de ut på CD. Og denne venstre føles helt feil, kjære Bon Jovi-gutter.

I coveret til denne CD-utgivelsen kan vi lese at Bon Jovi var på turne og tenkte at de plutselig skulle ha en konsert akustisk. Ingen dårlig ide det, men det som kanskje ikke var en så god ide var å senere gi det ut på plate.

La gå at Bon Jovis sanger til tider er gode allsangstemaer (hvem kan vel ikke nekte for at "You give love a bad name" er en fest-slager?), men å lage det som egentlig kun kan kalles coverversjoner av seg selv fungerer rett og slett ikke.

Fra det helt forferdelige på "Wanted dead or alive" til latterlige på "Bad Medicine" så er denne platen helt fri for høydepunkter, selv om du er stor Bon Jovi fan. Kanskje kan den ha en viss interesse hvis du liker det litt rare og merkelige, eller bare må ha absolutt alt som Jon Bon Jovi setter fast hockeyhåret sitt i - men for absolutt alle andre er dette veldig dårlig.

Kjøp heller en samleplate med originalsangene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere