RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Shutterstock

Når er du lykkeligst?

På ett punkt i livet er du lykkeligere, har bedre sex og har mer selvtillit enn ellers.

(SIDE2): Ny forskning viser at kvinner er lykkeligst i årene like før de fyller 30 år, og spesielt som 28-åring.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Det er i disse årene kvinner føler seg tryggest på seg selv, er mest fornøyd med kjærlighetslivet og er mest fornøyd med sin egen kropp, det skriver Marie Claire.

Vakrest, best og med høyest selvtillit – intet mindre
Resultatene stammer fra en fersk studie gjort blant 4000 kvinner i regi av Clairol Perfect 10, et selskap som selger hjemmehårfarging.

– 28 er alderen som viser seg å være en kvinnes beste på mange måter; håret er vakrest, kroppskurvene er på sitt beste og selvtilliten er høyere enn noensinne, sier firmaets talsperson.

Trygghet i jobben, fast inntekt, fast forhold og sterke vennskap bidrar alle til å skape det perfekte punktet i livet når alt kommer sammen, skriver magasinet.

Best sex
Ifølge magasinet er dette også alderen i livet man har den beste sexen – men lykken er rimelig kortvarig. Etter man har fylt 30 begynner man nemlig å bekymre seg over det å bli gammel med alt det medfører av rynker og grått hår.

Karriere og forhold
Undersøkelsen er gjort blant 25-65-åringer og har tatt for seg hvilken alder kvinner er mest fornøyd på 12 områder i livet samtidig. Ifølge resultatene er de lykkeligst karrieremessig ved 29 og mest tilfreds med forholdene sine ett år senere ved 30 års alder – på tross av at sexen skal være bedre når de er 28.

Etter fylte 30
Alt er imidlertid ikke tapt når man bikker de 30. Kvinnene oppga at de følte seg mest tilfreds med sin økonomiske situasjon når de var 33, og mest harmonisk når det kommer til hjem og familie ved 32 års alder. I studien kom det også fram at 56 prosent av kvinnene bekymrer seg over å miste utseende sitt ettersom de blir eldre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere