*Nettavisen* Nyheter.

Når kvinnen ikke vil

Foto: Bjørgli & Bergesen/TV 2

De fleste opplever nok av og til at partneren ikke vil kose. Spørsmålet er hva gjør du da? Blir du sur eller prøver du å kjøpslå? Martin lokker med klær og sko.

Martin og Elisabeth er i ferd med å legge seg. Martin leser Jerniabrosjyre om griller. Han gjør tilnærmelser, men får ikke napp, selv om han lokker med både nye sko og synger en sang.

Elisabeth tar Martin på ordet og deponerer på mange sko. Lauritz kommer hjem i sykkelbudkostyme. Han får i oppdrag å levere tilbake de skoene hun ikke skal ha. Martin prøver seg igjen på Elisabeth, og spør om hun ikke vil spise lunsj hjemme. Han får nok et avslag.

Istedet drar Martin ut for å se på ny grill. Han blir overtalt til å kjøpe en svær en, av en pågående og flørtete ekspeditrise (som spilles av Ane Torp Dahl).

Lars kommer innom kafeen og lurer på hva Martin har på taket av bilen sin. Slukøret forteller han om den pågående ekspeditrisen som har overtalt ham til grillkjøp. Lars har vært samme sted, og har en svær gressklipper på balkongen sin.

På TV 2 tirsdag 17. februar 2004 kl. 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.