RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Når vi 40.000 følgere?

Sist oppdatert:
Nesten 40.000 følger Vålerenga på Facebook. Klarer vi å nå det tallet før 1. juli? Vi trenger din hjelp.

Klikk her for å bli tilhenger av Vålerenga Fotball på Facebook

Vålerenga Fotballs side på Facebook nærmer seg 40.000 tilhengere. Med det er vi tredje størst i Tippeligaen på Facebook, slått av Brann og Rosenborg. Rosenborg er klart størst og har over 100.000 tilhengere.

Bli tilhenger av Vålerenga Fotball på Facebook du også. Her kan du diskutere Vålerenga, dele bilder og videoer og kommentere siste nytt. Eksklusive konkurranser med flotte premier blir også avholdt rett som det er, og du får eksklusive bilder og videoer fra VIF Media-redaksjonen. Invitér også vennene dine til å bli tilhenger.

Før søndagens kamp mot Sarpsborg 08 fikk du på vår Facebook-side et eksklusivt intervju med Martin Andresen timen før avspark, hvor han snakket om hva Vålerenga måtte gjøres for å lykkes med Mohammed Fellah som spiss.

Hvis vi klarer 40.000 tilhengere innen 1. juli, så deler vi ut flotte premier til tilfeldig valgte tilhengere av vår side.

Klikk her for å bli tilhenger av Vålerenga Fotball på Facebook

Twitter

Du kan også følge Vålerenga på Twitter, for korte statusoppdateringer, bilder og annet fra innsiden av Vålerenga-miljøet.

@ValerengaOslo er vår konto på Twitter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere