RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Narko ble dårlig reklame for Telenor og Levi`s

Sist oppdatert:
Rapgruppa Equicez ble arrestert mistenkt for narkotika på slutten av en turné initiert av to av landets største ungdomsannonsører.

Artistene Equicez, Dörty Oppland og Vivi, og dj'ene Kids Love Wax reiste sammen med Levi's fra Oslo til Quart-festivalen i en gammel, amerikansk skolebuss. Det er Levi`s Norge som sto bak turneen, sammen med plateselskapet Pass It Records, som var et markedsføringsstunt fra jeansfabrikanten.

I en pressemelding fra Levi`s Norge het det: På veien ned kommer vi innom Drammen, Tønsberg, Skien, Arendal og til slutt Kristiansand. Der vi stopper slår vi ned bussens innebygde scene, og lager spetakkel med konserter, dj's og konkurranser. Og spetakkel ble det.

Torsdag slo politiet til mot turnébussen til rapgruppa Equicez, som var med den tungt sponsede turneen. Og det var ikke bare Levi`s som var med på turneen. Også djuice var med på turneen, som blant annet ble kringkastet på det Telenor-eide selskapets nettsted og arrestasjonen var ingen drømmesituasjon for teleselskapet.

- Dette var ingen god nyhet. Vi tar sterk avstand fra all bruk av narkotika og må vurdere vårt samarbeid med rapgruppa. Narkotika er ikke noe vi vil bli assosiert med, sier informasjonssjef Esben Tuman Johnsen til Dagbladet.

Han avviser ikke overfor avisen at de kan fortsette å samarbeide med Levi`s i fremtiden, men at de må se nærmere på hvilke band som blir med.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere