RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Narkosiktet nordmann utlevert fra Thailand

Oslo (NTB): En 34 år gammel mann fra Hedmark ble tidligere denne uken utlevert til Norge fra Thailand. Han regnes som en av hovedmennene bak en større hasjliga.

Hasjligaen skal ha transportert hundrevis av kilo med hasj til Norge, og 34-åringen, som regnes som en av hovedmennene i saken, ble tirsdag denne uken varetektsfengslet i Oslo tingrett for fire uker, skriver Dagbladet.

Narkoligaen ble rullet opp tidligere i år etter et større samarbeid mellom norsk, spansk og dansk politi. Nordmannen ble pågrepet i Thailand i januar, men har fram til nå nektet å la seg utlevere til Norge. Han har hele tiden nektet straffskyld.

- Vi mener denne personen er sentral. Han har blant annet vært i kontakt med leverandørleddet og knyttes både til bestilling av narkotikapartier og koordineringen av innførselen til Norge, sier politiadvokat Espen Hanken i Kripos til Dagbladet.

En annen nordmann som oppholdt seg i Thailand, ble allerede i mai utlevert til Norge. Politiet mener han har en langt mindre rolle i saken enn 34-åringen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere