RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Narkotarzan» tatt i Skippergata

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)
Sist oppdatert:
Rømte opp takrenne og inn vindu for å unnslippe politiet. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du nattens politilogg fra Oslo:

Sparket i bildør - ble pågrepet
OSLO SENTRUM: Kl. 00.24 kom det melding fra et parkeringshus i Oslo sentrum om at en mann på 19 år hadde sparket inn en bildør og på den måten utøvet skadeverk på annen manns eiendom. Politiet kom til stedet og pågrep mannen som ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Kvinne pågrepet for bedrageri
ØVRE GRÜNERLØKKA: Kl. 00.29 kom det en melding fra et taxiselskap om at en kvinne og en mann hadde tatt taxi fra et sted i byen til en adresse på Øvre Grünerløkka. Da de kom fram, stakk den mannlige passasjeren av og den 45 år gamle kvinnen kunne ikke betale regningen. Politiet kom og tok kontakt med kvinnens mann som hevdet at hun tidligere denne uken hadde blitt frastjålet både mobiltelefon og lommebok. Politiet vurderte deretter saken dit hen at kvinnen ble pågrepet for bedrageri. Hun ble kjørt til Sentralarresten ved Politihuset.

Kjørte for fort - fikk førerkortet beslaglagt
MANGLERUD: Kl. 02.12 i natt stanset en politipatrulje en bil som hadde kjørt svært fort på strekningen fra Ryen ned Enebakkveien til Valhalveien, før bilen ble stoppet i Konows gate. Farten ble av politiet vurdert til å være så høy at den 35 år gamle sjåføren fikk førerkortet beslaglagt på stedet.

Klatret i takrenne - hadde narkotika - ble pågrepet
OSLO SENTRUM: Fra en adresse i Skippergata kom det kl. 02.45 melding om to personer som hadde tatt seg inn i en bakgård via en metallport og klatret opp via takrennesystemet og inn gjennom et vindu. Politiet kom til stedet og klatret etter og fikk kontroll på et par mann på 28 og 24 år. På den ene mannen ble det funnet noe narkotika og på den andre et bankkort som ikke tilhørte han. De ble begge pågrepet og kjørt til Sentralarresten.

Snoket i turistbagasje - ble bortvist
OSLO SENTRUM: Kl. 05.26 kom det melding om at en 25 år gammel kvinne hadde snoket i noe turistbagasje i området rundt Nationaltheatret. Hun hadde ikke klart å stjele noe fra noen, og da politiet kom til stedet ble hun bortvist fra stedet med 200 meter i alle retninger fra Johanne Dybwads plass.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere