RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Narvestad åpnet dørene

Sist oppdatert:
- Jeg skjønner ikke at dere i pressen ikke tar opp viktige forhold som trappevask, i stedet for saker om Idol, sier en ivrig driftsleder Roy Narvestad til side2.

(SIDE2): Det var en blid og ivrig vaktmester Narvestad som sammen med søsteren Ruth og sin venn Abrahamsen møtte et stort fremmøtt pressekorps i Tertitten Borettslag fredag. Trappevask og den nye traktoren er viktige elementer i vaktmesterens hverdag.

Narvestad stilte gledelig opp foran den nye John Deere traktoren som han selv omtaler som det største som har skjedd borettslaget i år.

Roy John Deere Narvestad

- Denne traktoren er jeg veldig stolt av. Hvis jeg noen gang får en sønn skal jeg kalle han Roy John Deere Narvestad, sier han stolt før han ønsker alle velkommen.

-Velkommen alle sammen. Dette blir på en måte en minnestundsmarkering av noe som kommer tilbake, forklarte vaktmesteren.

324, 5 beboere

Per 31. januar har borettslaget 324, 5 beboere, da frøken Svendsen er svanger og halvveis på vei.

Lørdag får tv-seerne et gjensyn med Tertitten Borettslag, og blir samtidig kjent med flere nye personligheter.

Den ene er Jeanette, som er søster til Yngve Freiholt. Hun er alenemor og bor på Tveita. Og så er det Nikolay, en ny-innflyttet Bærumsgutt som spiller hip hop og er til stor irritasjon for Narvestad.

I tillegg blir det gjensyn med de kjente skikkelsene: nervøse Linda Johansen med hunden Tommy, fargerike Yngve Freiholt, den frittalende finnen Piirka og alle de andre.

Eplemost og potetskruer

Som vaktmester så er du vel veldig opptatt, men hva gjør du når du har fri?

- Da setter jeg med ned i godstolen min, som er nyinkjøpt fra Skeidar. Den er i kalveskinn så den er varm og behagelig. Så spretter jeg en eplemost og knasker på noen potetskruer, de liker jeg veldig godt. I tillegg så leser jeg borettslagshistorien. Den boken fikk jeg nylig i forbindelse med at Tertitten Borettslag feiret 50 års jubileum. Nå er jeg på side 117, men jeg gleder meg til fortsettelsen, det er nemlig 718 sider og veldig få bilder i den flotte boken, så dette blir bra, sier Narvestad til side2.

Vil være som Florence Nightingale

Hvordan vil Narvestad beskrive seg selv?

- Jeg er glad, omtenksom, behjelpelig, trivelig og humoristisk. I tillegg vil jeg jo påpeke at jeg har utpregede lederegenskaper. Jeg vil være som Florence Nightingale, sier den dyktige vaktmesteren til side2.

Hvordan er samholdet i Tertitten Borettslag?

- Det er helt fantastisk, vi er som en stor slekt. Men jeg er absolutt tilhenger av at vi skal ha en opptakskomité. Vi vil jo ikke ha inn hvem som helst her i borettslaget, forklarer han.

Bekymret Narvestad

Narvestad er blant annet svært bekymret for de tre Bærumsguttene som har flyttet inn.

- Altså, de passer overhodet ikke inn her. De spiller musikk hele tiden. Det skal liksom være sånn at øst og vest skal være sammen, men de passer ikke inn her i det hele tatt, sier han om de tre hip hop guttene.

Narvestad er forresten rimelig sikker på at det er nettopp disse guttene som har kastet fra seg en røyk i det ene trappetrinnet i oppgang G.

- Vi må ta opp dette med riktig trappevask og renhold. Jeg skjønner ikke at dere i pressen ikke tar opp viktige forhold som trappevask, i stedet for saker om Idol, sier han ivrig til side2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere