RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nasri advarer City mot cupfare

Sist oppdatert:
Manchester (NTB-Reuters): Cuptap kan ødelegge sesongen. Det har flere klubber erfart. Nå advarer Samir Nasri Manchester City mot konsekvensene av tap i søndagens ligacupfinale.

Der venter Sunderland i en kamp hvor City er store favoritter, akkurat som Arsenal var det i 2010/11 i finalen mot Birmingham.

– Jeg har erfaring med å tape ligacupen med Arsenal. Etter det tapet vant vi bare to kamper i ligaen. En seier vil være veldig viktig for oss og selvtilliten, sier Nasri.

Arsenal avsluttet 2010/11-sesongen svakt og endte opp uten titler.

– Jeg har ikke gode minner fra Wembley med mine klubber. Jeg har tapt finale både med Arsenal og Manchester City, men vunnet der mot England, sier den franske landslagsspilleren.

Toppscoreren tilbake?

City tapte sist uke 0-2 hjemme mot Barcelona i mesterligaen. Det betyr at drømmen om å vinne den gjeveste E-cupen er i ferd med å bli knust. Nå handler det om ikke å undervurdere Sunderland.

Toppscorer Sergio Agüero kan være tilbake fra hamstringskaden som har holdt ham utenfor spill i en måneds tid.

– Agüero kan gi oss et løft, ikke bare i ligacupfinalen, men for resten av sesongen. For meg er han en av de fem beste spillerne i verden, sier Citys manager Manuel Pellegrini.

– Han har vært uheldig denne sesongen. Han har hatt to lange skadeopphold, men når han er frisk, er han en spiller som kan utgjøre en forskjell, sier chileneren videre. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere