RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Natalie (29) la ut bilde av sin dødfødte datter på Facebook


SORG: Natalie beskriver den bunnløse sorgen over datterens død.
SORG: Natalie beskriver den bunnløse sorgen over datterens død.
Sist oppdatert:
- Vær så snill lille jente, vær så snill å våkne.

(SIDE2): Reaksjonene har vært mange, etter at Natalie Morgan (29) la ut bilde av sin dødfødte datter Eleanor Josephine 11. september. Bildet er delt over 300.000 ganger, og folk har uttrykt sympati – men også forferdelse.

Morgan selv forklarer i et rørende innlegg på Facebook, hvorfor hun delte bildet.

- Jeg har fremdeles øyeblikk der jeg er tilbake til da. Det er en lammende, alt-oppslukende følelse av å kveles, og et øyeblikk som vil hjemsøke meg så lenge jeg lever.

Morgan visste at datteren var død, og hun beskriver følelsen av å gå gjennom en fødsel, vel vitende om at det ikke var noe liv der lenger.

- Så til slutt, etter de timene med helvete, ble hun lagt på brystet mitt, så perfekt, men uten liv. Det var ingen grunn til å forvente å høre den første, lille babygråten fra henne. I stedet var det jeg som gråt. Jeg tryglet henne om å våkne: Vær så snill lille jente, vær så snill å våkne. Hvorfor gråter du ikke for mamma? Vær så, vær så snill, bare våkne.

Morgan bor med ektemannen Brian i Florida. Hun la også ut bilder av han sammen med den lille datteren.

Hun ber foreldre om å huske på hvor verdifulle barna er, selv om det kan være vanskelig til tider.

- Når du er oppe klokken 3 om natten fordi du har en baby i armene som holder deg våken, da er jeg oppe klokken 3 på natten fordi jeg ikke har det.

Til de som har uttrykt at de misliker bildene, og har rapportert bildene til Facbooks administratorer som upassende - har Natalie bare en ting å si - de kan gå «pent til helvete».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere