28 år gamle Natalie Barisic er å se i SVT-dokumentaren «Dubaitjejer - betalt för att festa», der vi følger tre svenske jenter som jobber i utelivsbransjen i Dubai. I dokumentaren viser kvinnene frem en glamorøs hverdag, men også en mørk bakside, skriver Expressen.

Expressen skriver om dårlige arbeidsforhold, en skadelig spritkultur og prostitusjon.

- Når Dubai begynte å «boome», når det var hit vi skulle reise, var det veldig mange svenske jenter som reiste ned og hadde det hyggelig i et par måneders tid. Har du ikke spart en masse penger for å reise og bo så må du få penger fra et annet sted, sier hun til avisen.

Ifølge henne er det en del prostitusjon. Hun sier hun selv ikke kjenner noen svenske kvinner som prostituerer seg, men at det gjelder jenter hun kjenner fra blant annet Russland og Ukraina.

Selv ble hun, for to år tilbake, tilbudt 760.000 svenske kroner for å være sammen med en mann i under en måned, noe hun sa klart nei til.

- Det var en TV-profil her i Dubai og han reiser veldig mye. Så han ville jo egentlig bare ha selskap når han reiser, når han er på middager og gjør hverdagsting. Da inngår jo så klart at jeg må ha sex med ham og hele den biten. Men utover de 80.000 dollarene var det han som skulle betale for reisene og kjøpe klær til meg om vi skulle på arrangementer. Så det var jo penger og gaver, sier hun.

Barisic mener det er lett å la seg lokke av prostitusjonsyrket i Dubai. Hun, som selv har jobbet på nattklubb der i over ti år, men i dag er megler, forteller at folk er svært åpne, at du gjerne kommer hjem med telefonnummeret til 10 nye kontakter etter en kveld på byen, og at pengene nok frister. Når man først er inne i det, og opplever all luksusen, kan det være vanskelig å komme seg ut igjen, mener hun.

- Ja, det tror jeg absolutt. Det er lett å komme inn, og så... «Gud, jeg får alt det her, jeg lever jo det livet jeg har villet leve». Så jeg tror at det er veldig vanskelig å komme seg ut av det, sier hun til avisen.

På spørsmål om hun kjenner noen det har gått riktig ille med, forteller hun om en hun kjenner som opplevde å bli slått av en mann hun ble med hjem. Han ranet tilbake pengene han hadde gitt henne for å bli med ham til et hotell.

Selv, sier Barisic, har hun valgt bort det det mørke nattlivsmiljøet.

- Jeg har forlatt den verdenen. Jeg har hatt det i ryggmargen, men det kjennes veldig bra. Jeg er superglad, sier hun til Expressen.