RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Natural: BASF lanserer CLA i hundefôr

Sist oppdatert:
BASF inngikk en global lisensavtale med Natural i mai 2000 om produksjon og salg av CLA som ingrediens i dyrefôr. BASF har nå som første marked lansert CLA i hundefôr
- Natural forventer en stegvis utvikling i salget og royalty i årene fremover i takt med den globale utrullingen av CLA i de ulike dyrefôrmarkeder, heter det i en børsmelding.

Salg av CLA som ingrediens i dyrefôr er underlagt offentlig godkjennelse i de fleste land.

Som de første markedene med offentlig godkjenning, har BASF fått tillatelse til salg av CLA i europeisk hundefôr. Regulatorisk avklaring i flere andre markeder forventes snarlig, opplyses det.

- BASF planlegger videre introduksjon av CLA til melkekyr i løpet av året. Markedspotensialet for CLA til melkekyr vurderes som kommersielt interessant blant annet fordi CLA reduserer fettinnholdet i den melken kyrne produserer, heter det.

I det globale svinemarkedet planlegges CLA introdusert så snart offentlige godkjenninger foreligger og markedsforholdene vurderes som riktig for en slik introduksjon, opplyses det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere