RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Natural melder om positiv Tonalin-studie

Sist oppdatert:
Foreløpige resultater av de siste tolv måneder av langtidsstudien på Tonalin CLA på til sammen 24 måneder, viser positive resultater. Det melder Natural mandag
- Foreløpige resultater av studien viser at de personer som fikk Tonalin CLA de første tolv måneder av studien og som i gjennomsnitt reduserte kroppsfettet signifikant sammenliknet med "narregruppen", beholdt sitt lavere kroppsfett de påfølgende tolv måneder, heter det.

- Langtidseffekt når det gjelder sikkerhet er blitt vurdert gjennom de tjuefire måneder studien har pågått. Dr. Jean-Michel Gaullier (Scandinavian Clinical Research) konkluderer at de foreløpige resultatene viser at bruk av Tonalin CLA er en trygg og sikker måte å redusere samt beholde en lavere andel kroppsfett, heter det videre.

Studien er den mest omfattende studie gjort på CLA for mennesker, og resultatene fra den tjuefire måneder lange studien bekrefter Tonalin® CLAs positive effekt på fett- og muskelsammensetning, skriver Natural.

Norske myndigheter har vært meget negative til effekten av CLA, og Nautral har flere ganger vært i konflikter angående markedsføringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere