RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naturlig sjefsskifte i Bergesen

Sist oppdatert:
Det ble på en pressekonferanse i dag klart at viseadm. direktør Jan Håkon Pettersen blir ny leder for rederiet fra nyttår
Det kunne Andreas Sohmen-Pao opplyse på en pressekonferanse i forbindelse med at Sohmen-familien kjøper opp Norges største rederi.

Det ble samtidig opplyst at adm. direktør Svein Erik Amundsen som opplyst i innkalling til generalforsamling i rederiet, vil bli valgt inn i styret. I tillegg vil styreformann Morten Bergesen fortsette i styret etter Sohmen-familiens overtagelse.

Innstilling av Pettersen som nye Bergesen sjef var i tråd med det styrets komitee hadde planlagt å offentliggjøre på generalforsamlingen. Det opplyste Morten Bergesen på spørsmål fra iMarkedet.

- Det ville forbause meg om vi ikke hadde falt ned på samme beslutning, og det har jeg en viss tyngde for å si, sa en munter Bergesen, som har ledet ansettelseskomiteen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere