RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naturmedisin ga gulsott

Sist oppdatert:
Kvinne ble syk etter slankemiddel som inneholder ekstrakter av grønn te.

(SIDE2): Wenche Øyjordsbakken (53) prøvde slankemiddelet Lotus F3, det gjorde henne alvorlig syk, melder Dagbladet. Kvinnen fikk leverbetennelse, gulsott og måtte ligge tre uker på sykehus.

Lotus F3 lover 20- 25 prosent bedre fettforbrenning, minst 40 prosent lavere kaloribehov og en vektreduksjon på 3-4 prosent per uke.

- Jeg la på meg etter en beinskade jeg hadde slitt med, og disse kiloene føltes tyngende. Derfor tenkte jeg at jeg alltids kunne prøve da jeg fikk et tilbud i posten om å prøve dette naturmiddelet, sier Øyjordsbakken til avisen.

Allerede etter få dager med inntak av middelet ble Øyjordsbakken dårlig, og hun ble alvorlig leversyk. 53-åringens lege, Anne Kvalheim, mener mange ikke er klar over at naturmedisiner kan ha kjedelige og av og til farlige bivirkninger.

Gulsott (Latin: icterus) er et tegn på en sykdomstilstand, hvor hud og slimhinner får en gulaktig farge. Den kan først ses på det hvite i øynene, deretter på huden, grunnet opphopning av gallefargestoff (bilirubin). Dette kan ha flere årsaker: unormalt stor nedbryting av røde blodceller (hemolytisk anemi), sykdom i selve leveren (smittsom gulsott, skrumplever) eller tilstopping av galleveiene (gallesten). (Kilde: Wikipedia)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere