*Nettavisen* Nyheter.

Navarsete: - Ruster oss til valgkamp

Oslo (NTB): Sp-leder Liv Signe Navarsete sier mandagens statsrådsskifter innebærer at partiet ruster seg til valgkamp foran høsten 2013.

- Jeg har siden vi vant valget i 2009 ønsket en jevnlig fornyelse av regjeringsapparatet vårt. Vi foretok viktige endringer i fjor vinter, og med avslutningen av stortingsåret er det nå et naturlig tidspunkt å ruste seg videre for valget, sier senterpartilederen.

Mandag fikk samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa og landbruksminister Lars Peder Brekk avskjed i nåde i et ekstraordinært statsråd. de erstattes av henholdsvis Marit Arnstad og Trygve Slagsvold Vedum.

- Med disse to i regjering får vi ny kraft og nye ideer inn i departementene. Meltveit Kleppa og Brekk vil samtidig styrke arbeidet i Stortinget. Med denne totalkabalen får vi gjennomført enda mer Sp-politikk i det viktige året som kommer, fortsetter Navarsete.

Marit Arnstad er tidligere stortingsrepresentant, parlamentarisk leder og olje- og energiminister. Hun har de siste årene jobbet som advokat og hatt en rekke fremtredende styreverv. Trygve Slagsvold Vedum er til i dag parlamentarisk leder, nestleder i Senterpartiet, leder av programkomiteen og inne i sin andre periode på Stortinget. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.