*Nettavisen* Nyheter.

Navarsete beklager utskjelling av SpU-leder

Oslo (NTB): Senterpartiets leder Liv Signe Navarsete beklager at hun nylig skjelte ut Senterungdommens leder Sandra Borch i en sal med 200 personer til stede.

I en artikkel i Aftenposten 18. september ga SpU-leder Sandra Borch uttrykk for at hun mente at nestleder Ola Borten Moe vil være en sterk kandidat til å overta når Navarsete en dag gir seg som partileder. Samme dag som artikkelen sto på trykk, deltok både Navarsete og Borch på et seminar.

Deltakere på seminaret opplyser til VG Nett at Navarsete holdt et innlegg fra scenen, der hun understreket hvor viktig det er at ungdom får utfolde seg demokratisk. Deretter gikk Navarsete resolutt ned til Borch som sto sammen med en gruppe nyinnmeldte ungdommer. De gledet seg til å hilse på partilederen. Men det var ingen hilsen Navarsete skulle overbringe.

Utskjellingen varte i flere minutter, ifølge VG, og Navarsete ble av vitner beskrevet som «tydelig forbannet».

- Hvis dere ikke samarbeider åpent med oss, så er det vanskelig å la dere få være med i politiske prosesser fremover, skal Navarsete ha sagt. Deretter skal hun fysisk ha blitt dratt ut av diskusjonen, mens ungdommene ble stående målløse igjen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.