Gå til sidens hovedinnhold

Navarsete: - Et tap for Sp at Borch trekker seg

Oslo (NTB): Sp-leder Liv Signe Navarsete sier at det er et tap for partiet at Sandra Borch trekker seg som leder i Senterungdommen.

- Hun har vært en sterk ressurs for Senterungdommen og Senterpartiet med sin uredde innstilling og sin ståpåvilje. Sandra har gjort Senterungdommen kjent blant mange flere enn før, både unge og gamle, sier Navarsete i en pressemelding.

Hun sier at ungdomsorganisasjonen nå må finne en ny leder.

- Det er svært mange dyktige personer i Senterungdommen som nylig har gjort en strålende innsats i valgkampen. Jeg håper at både de og andre fortsatt vil utfordre partiet og tenke mange nye tanker, sier Sp-lederen videre.

Ifølge Navarsete har arbeidet til Borch ført til at Senterungdommen har hatt stort gjennomslag i partiet, blant annet på partiets landsmøte i april.

- Jeg tar Sandras kritikk mot sentralstyret på største alvor og har respekt for at hun bruker sin posisjon til å sette søkelys på det hun mener bør bli bedre. Jeg er trygg på at Sandra gjør det av kjærlighet til partiet. Jeg kan forsikre Senterungdommen om at sentralstyret skal gå grundig inn i den kritikken som nå blir rettet mot oss, sier hun. (©NTB)

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen