RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Navn på omkomne i mikrofly-ulykke frigjort

I løpet av torsdag håper politiet at det havarerte mikroflyet ved fjellområdet nord for Voss er hentet ned med helikopter. Her står mikroflyet på Store Volavatnet.
I løpet av torsdag håper politiet at det havarerte mikroflyet ved fjellområdet nord for Voss er hentet ned med helikopter. Her står mikroflyet på Store Volavatnet. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det var Kjartan Andvik (33) og Trym Gram-Knutsen (48) som omkom i mikrofly-ulykken i Voss mandag.

Politiet frigjorde torsdag navnene på de to omkomne etter flyulykken. De to er 33 år gamle Kjartan Andvik, som var pilot i flyet som styrtet på Store Volavatnet ved Voss mandag, og 48 år gamle Trym Gram-Knutsen.

Begge to ble onsdag hentet ut av flyet og brakt videre til Gades Institutt i Bergen for obduksjon.

Torsdag kveld ble flyet hentet ned fra fjellet. 

– Det er fraktet til hangaren på Bømoen for videre undersøkelser, sier operasjonsleder Jan Steimler i Hordaland politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding klokken 17.14 om at flyet var hentet ned fra fjellet, og ved 18-tiden var flyet kommet til hangaren.

Flyet ble hentet ned fra fjellet ved hjelp av et helikopter og fraktet videre med en lastebil til hangaren. Steimler forteller at operasjonen foregikk uten problemer.

Arbeidet med å undersøke flyet starter så snart det lar seg gjøre. Lensmannskontoret i Voss har hovedansvaret for undersøkelsene, men får bistand fra havarikomiteen til Norges Luftsportsforbund som har mannskap på plass i Voss.

De to døde etter flyulykken ved Store Volavatnet ble onsdag ettermiddag fraktet ned i Bavallen med snøscootere.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere