RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NBA-spiller skutt i beinet under ran utenfor strippeklubb


24-åringen, som er reserve i Knicks-laget, ble ifølge lokale medier ranet da han satte seg inn i en Uber-bil utenfor strippeklubben.
24-åringen, som er reserve i Knicks-laget, ble ifølge lokale medier ranet da han satte seg inn i en Uber-bil utenfor strippeklubben. Foto: William Hauser (USA Today Sports / NTB scanpix)
NBA-spilleren Cleanthony Early fra New York Knicks ble skutt i beinet da han natt til onsdag ble ranet på vei ut fra en strippeklubb i New York.

24-åringen, som er reserve i Knicks-laget, ble ifølge lokale medier ranet da han satte seg inn i en Uber-bil utenfor strippeklubben. En gruppe maskerte og bevæpnede menn omringet kjøretøyet med sine biler og tok fra ham verdisaker, deriblant et gullkjede. Han skal også ha blitt fratatt flere gulltenner.

Under ranet ble Early skutt i beinet.

– Han ble sendt til sykehus. Det er ikke foretatt pågripelser. Saken er under etterforskning, sa en talskvinne for politiet.

– Vi er klar over hva som skjedde med Cleanthony Early i dag, og vi er lettet over at tilstanden hans ikke er livstruende, meldte Knicks på Twitter.

Lagets store stjerne Carmelo Anthony sa at hendelsen understreker viktigheten av å bekjempe våpenvold i USA.

– Det er skremmende, sa Anthony, som deltar i en stor TV-kampanje mot våpenvold. Innslagene er vist i forbindelse med romjulskampene i NBA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere