RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ne-Yo brøt sammen

Foto: Brendan Hoffman (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Det knuste hjertet mitt, sier stjernen som begynte å gråte og forlot scenen under konsert. Se video!

(BIIPMAG): Ne-Yo var svært følelsesladet under en sceneopptreden i Manchester torsdag 16.juli.

Prøvde å gjennomføre
R&B-artisten, som slo igjennom med Stargate-balladen «So Sick» i 2006, var først innstilt på å gjennomføre konserten:

- Jeg har aldri drømt om at jeg noen gang måtte avbryte en konsert. Så da jeg måtte gå av scenen og forklare 12 000 folk, som har æren for at jeg er den personen jeg er i dag, at jeg ikke kunne opptre for dem så knuste det hjertet mitt. Jeg gråt mer enn jeg har gjort på lenge, sier Ne-Yo i etterkant.

Stjernen innrømmer at han har problemer med å si at nok er nok. Den siste tiden har Ne-Yo reist rundt i Storbritannia uten stopp. Han har besøkt ulike byer hver eneste kveld, men i Manchester måtte han bare innse at stemmen hans ikke greide mer.

Tårene strømmet
Ne-Yo fortalte i begynnelsen av konserten at han følte seg syk og etter å ha sunget en par sanger måtte han gi opp. 29-åringen brøt sammen og lot tårene strømme foran de mange tusen personene som hadde møtt opp:

- Jeg har aldri ikke fullført et show. Jeg har aldri gjort dette før. Jeg vil takke dere for at dere har holdt ut så lenge som dere gjorde. Det setter jeg pris på. Stol på meg når jeg sier at jeg vil komme tilbake, fortalte en følelsesladet Ne-Yo før han forlot scenen.

I ettertid har artisten måtte tåle mye kritikk og hetsing på diverse bloggsider som mener at han ikke oppførte seg som en ordentlig mann.

Se Ne-Yos tårevåte opptreden her:

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere