RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Neas til Esso

Sist oppdatert:
Får vedlikeholdsansvaret for Essos ubetjente bensinstasjoner.
Neas opplyser at de skal ta over daglig tilsyn og vedlikehold av Esso Norges ubetjente bensinstasjoner, Esso Express. Avtalen går over fem år og har en samlet utgangsverdi på 10 millioner kroner.

Kontrakten gjelder i første omgang de første ubetjente bensinstasjonene på østlandsområdet med en årlig verdi på to millioner kroner. Etter hvert som nye Esso Express stasjoner blir etablert vil disse inkluderes i avtalen.

- Denne avtalen er meget viktig for oss. Etterhvert som Esso etablerer nye ubemannede stasjoner vil vi stå for tilsynet av disse, slik at det ligger et betydelig potensiale for merverdi i avtalen. Deres utbyggingsplaner passer godt med Neas geografiske representasjon rundt i Norge, noe som vil sikre gjennomføringen av avtalen, sier administrerende direktør Tor Rønhovde.

- Gjennom denne avtalen utvider Neas sitt servicetilbud til å gjelde syv dager i uken. Dette kan utvides til også å gjelde andre kunder og gir nye markedsmessige muligheter for Neas, sier Rønhovde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere