RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nederlandsk avtale til EDB

Sist oppdatert:
EDB har inngått en avtale med Railion Nederland NV. Avtalen er en mindre driftsavtale
Railion Nederland NV har inngått avtale om at EDB overtar ansvaret for stormaskindrift knyttet til sitt system for godshåndtering. Avtalen trer i kraft 1. februar og gjelder i første omgang for ett år med opsjon på forlengelse i to til tre år. Avtalens årlige verdi er ca 5 millioner kroner og håndteres av EDB IT Drift i Sverige, heter det i en melding

Railion Nederland NV (Railion) er Nederlands største aktør innen person- og gods transport på jernbane. Railion inngår i tyskeide Stinnes Group som er en del av Deutsche Bahn AG, et børsnotert tysk selskap.

Railion flytter nå sin stormaskinbaserte IT-drift fra eksisterende leverandør i Nederland til EDB i Stockholm. Leveransene fra EDB skjer i samarbeid med Cap Gemini Ernst & oung som er ansvarlig for forvaltning og utvikling av Railions applikasjoner for godshåndtering, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere