RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nedgang i andre kvartal for Norsk Hydro

Oslo (NTB): Norsk Hydro leverte tirsdag et kvartalsresultat som var svakere enn forrige kvartal, med et tap på 1,7 millioner kroner.

Hydro hadde et tap på 1.712 millioner kroner i andre kvartal, inkludert et netto valutatap på 883 millioner kroner. I forrige kvartal hadde Hydro et resultat på 585 millioner kroner, inkludert en netto valutagevinst på 410 millioner kroner.

Ifølge konsernsjef Svein Richard Brandtzæg, skyldes det svake resultatet lave aluminiumspriser og krevende makroøkonomiske forhold. Samtidig har forbedringsprogrammer redusert driftskostnadene til selskapet, og dette slår positivt ut på kvartalstallene.

- Den svake makroøkonomiske situasjonen er fortsatt en utfordring i våre viktigste markeder, og har ført til lave aluminiumpriser og et svakt andre kvartal for Hydro, sier Hydros konsernsjef Svein Richard Brandtzæg.

Norsk Hydro hadde et underliggende resultat før finansposter og skatt på 549 millioner kroner i andre kvartal, sammenlignet med 557 millioner kroner kvartalet før. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere